torstai 12. helmikuuta 2015

Voi hurjuus!

Tässä sitä istuskellaan hotellissa blogia kirjoittaen. Huomenna on lähtö takaisin kotipuoleen! Tultiin tutkimaan Brysseliä nyt viimeiseksi yöksi. Yövytään hotellissa, joka saatiin todella halpaan hintaan! Ja hotelli on todella siisti! Ihan on tämmöinen huoneisto pesukoneineen ja uuneineen.
Ollaan jo pari kertaa käyty pyörimässä Brysselin keskustassaJ Mielenkiintoinen ja hieno paikka! Mannekin piss nähtiin myös.( eli se maailman kuuluin pissaava poika)  
Vähän hotellista kuvaa:)
Käytiin toki siellä aukiolla pyörimässä, ja kuvia on räpsitty ympäri kaupunkia! Brysseli on kyllä paaljon siistimpi kaupunki kuin Liege. Täällä myös törmäsi usein katusoittajiin, joista suurin osa todellakin osasi hommansa. Matkamuisto myymälöistä ja suklaapuodeista tarttui myös melkein vahingossa mukaan kaiken näköistä pientä suomeen tuotavaa.

Huominen lähtö jännittää. Meidän täytyy lähteä täältä junalla lentoasemalle, ja matka sisältää yhden vaihdon. Täällä junaliikenne on vähän erilaista kuin Suomessa, mutta kyllä me pärjätään, kunhan varataan sopivasti aikaa muutamalle kömmähdykselle:D Täällä konnarit auttavat melko mielellään, mutta ohjeita voi saada kolmea erilaista. :D
Papan sylissä kävin :D

Naammm<3 Marenkii!!


Tää oli niiin creepy :O Liikku sillai...huijjj :DHeppa, Koni!!
Keli oli ihan mahtava!!!
 Tosi mahtis keli! Paljon oli porukkaa liikkeellä:) Ja täällä oikeasti ihmiset puhui hyvin englantia:)

Aurinkolasit sai laittaa päähän ja aurinko todellakin lämmitti, vaikka tuuli kylmästi!
Viimeisellä viikolla meillä ei ollut enää töitä. Maanantaina ja tiistaina olimme koulussa, sekä vierailemassa kehitysvammaisten koulussa. Koulussa tutustuimme useampaan tyttöön, jotka ovat tulossa suomeen sitten keväällä! J Hurjan jännää! Heitä oli todella kiva nähdä ja he olivat todella innoissaan Suomeen tulosta.Kehitysvammaisten koululla oli myös todella mielenkiintoista. Siellä oli monen ikäisiä joiden kehitysvammat olivat eritasoisia ja erilaisia. Heille löytyi erilaisia terapia huoneita ja monenlaisia liikunta mahdollisuuksia. Paikalta löytyi jopa uima-allas! Lapset olivat todella iloisia ja suloisia!
Lapsille oli myös paljon erilaisia tuki- ja apuvälineitä. Käynti avarsi mieltä paljon ja herätti oman mielenkiintoni jälleen kehitysvammaisten kanssa toimimiseen. Laitan sieltä kuvia sitten erikseen toiseen postaukseen:))

Ja arvatkaa mitä:D Kävin tutustumassa Belgian yhdessä suurimmassa sairaalassa. Ja ambulanssin kyytiin pääsin juttelemaan belgialaisen ensihoitajan kanssa. J Miliä käytettiin siellä näyttämässä. Yö oltiin, ja nukuin ehkä huimat 2 tuntia… kyllä meinasi ärsyttää.. Mitään vakavaa ei ollut kumminkaan J Seuraavana päivänä heräsinkin klo 17.05… Auts. Silloin otti kyllä myös päähän. Koko päivä mennyt siinä nukkuessa. Seuraavana päivänä oli tiedossa jo lähtö Liegestä Brysseliin! J Että loppuilta menikin pakkailuissa ja siivoilemissa. 8.30 lähdettiin sitten torstai aamuna, ja täällä ollaan. Huomenna on perjantai 13.2 ja lähtö suomeen! 


Kävin tuossa välissä kesken tän kirjoituksen vielä kerran tuolla brysselin keskustassa pyörimässä Katriinan kanssa. Oli jo pimeää ja valaistus oli aika upean näköistä! Kaakaotkin käytiin hörppimässä. 


Nyt täällä syödään iltapalaa, ja mieli on aika kovasti Suomeen paluussa! Kova ikävä jo sinne.  Mutta täytyy sanoa että oli kyl niin oikea päätös tulla viimeiseksi yöksi tänne Brysseliin! Liegessä me oltiin kahdessa eri huoneessa. Täällä ollaan kaikki samassa hotelli huoneistossa! Ihana häärätä ja rupatella! Ja tää huoneisto on aika paljonkin inhimillisempi kuin Liegen hostelli! Ihanan siisti ja puhdasJ Ja tavalaan rentoutunut olo! Huomenna saa sitten hyvin mielin lähteä SuomeenJ
Mä kirjoittelen myöhemmin sitten vielä meidän Amsterdamin reissusta;) Ja vapaa ajasta;) Ja viimeisistä työviikoista ja paluumatkasta ja sen sellaisesta ^^

<3: Jessika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti